Doorstroom en behoud van medewerkers

Netwerk Gelijke Kansen - ION Vallei

Op dinsdag 13 december van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we alweer de vierde online bijeenkomst voor werkgevers die geïnteresseerd zijn in het thema gelijke kansen. Dit keer zoomen we in op gelijke kansen in ontwikkeling en doorstroom. Veel organisaties merken dat de homogeniteit van de groep stijgt naarmate je hoger in de organisatie komt. Door doorstroom van verschillende mensen of groepen te stimuleren ontstaat inclusie en diversiteit in alle lagen van je organisatie. Maar hoe bevorder je die doorstroom?

Programma 13 december

Volgt.

Praktische informatie

Wanneer? 13 december 2022 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar? Online
Voor wie? Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben.

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen dit nieuwe netwerk gaan we elkaar helpen om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we in het netwerk gelijke kansen op gaan inzetten.

Hier vindt u het aanmeldformulier voor de sessie van 13 december. Benieuwd naar de andere thema’s die we dit jaar hebben behandeld? Hier vindt u een overzicht en leest u tevens meer informatie over het netwerk Gelijke kansen.